آخرین اخبار
کد مطلب: 76753
وجود نيترات در آب هاي استان چهار محال و بختياري
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 695

به گزارش سلام لردگان وب سايت ابواسحاق بختياري نوشت: وجود نيترات بالا در آب شرب مردمان چهارمحال و بختياري بلاي جان مردمان اين ديار شده است، مردمي که براي آب و شرب شان هم بايد بسوزند و بسازند. چون آنان مانند برخي از شهروندان استان هاي همجوار اهل شلوغ کاري هياهوي خياباني براي استيفاي حقوق خود نيستند.

آخر کجاي دنيا آب شيرين و گوارا ،آب مورد استفاده کارخانجات است،که ما بايد هر چه آب آشاميدني شيرين داريم صرف کارخانجات اصفهان شود و خودمان آب سنگين بنوشيم؟!

کارون و زاينده رود اسماً مال ما هستند اما رسماً مال ديگران، نه سودي از زاينده رود به ما رسيد و نه خيري از کارون ديديم، اين همه سرشاخه‌هاي کارون در استان ما جاري هستند اما سود آن‌ها براي ما چيست؟سودش براي کساني است که سد احداث مي کنند و برق انتقال مي دهند.چرا بايد جاذبه‌هاي طبيعي زيباي ما براحتي پايمال افکار منفعت طلب ديگران شوند و مردمان ما براي رسيدن ديگران به اهدافشان کوچانده شوند؟

واقعا با وجود اين دو رود بزرگ در استان ما آيا نياز به حفر چاه است؟ چاه‌هايي که سال به سال بر عمق شان افزوده مي شود و اگر با همين وضع پيش برويم تا چند سال آينده سه دشت بزرگ لردگان، فلارد و خانميرزا، برهوت لم يزرع خواهيم ديد.
 از آب استان چهارمحال بختياري با دارا بودن کمتر از يک درصد از جمعيت کشور ، ده درصد نکته جالب در اين ميان اينست که مورد نياز در کشور را تامين مي کند، اما خود  نه تنها آب براي کشاورزي و مصارف صنعتي ندارد بلکه مردم اين منطقه در تأمين آب شرب نيز با مشکلات عديده‌اي مواجه هستند.
اما نکته جالبتر اينجاست که با وجود ?? ميليارد متر مكعب آب جاري در چهارمحال و بختياري آب شرب مردم از آب هاي زيرزميني تأمين مي شود.
در واقع با توجه به پايين رفتن شديد سطح آب هاي زير زميني، احتمال افزايش ميزان نيترات در آب شرب چهارمحال بختياري بالا رفته است.
آب شربي که اجازه برداشت از آن را به مردم چهار محال بختياري نمي دهند،به بخش پايين دست سرازير مي شود ومردم پايين دست در استان اصفهان شش ميليارد و ششصد ميليون متر مكعب از اين آب را  مصرف مي كنند.
به راستي مردم اين استان هم بايد اهل شلوغ کاري باشند تا بتوانند حق و حقوق خود را به دست آورند؟ چرا هر چه مردم نجيب تر و وفادارتر باشند، سوء برداشت ها و حق کشي ها در حق آنان بايد بيشتر از سايرين باشد؟

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس